Voihan Matkamessut..


Niin.... Mitä tässä nyt sanois. Oliko megaluokan virhe ylipäänsä mennä koko messuille. Ainakaan tällaisen, joka sairastaa kroonista ja pahenevaa matkakuumetta. Vai antoiko se lisää pontta säästämiseen. Mennäänkö pidemmälle reissulle koko perhe ens talvena ja säästetään siihen (ei siis kesä,  syys, eikä mitään muitakaan reissuja ennen sitä). Vai, mennäänkö kesällä kaksin ja talvella jos talous sallii 😕 . Mulle tollanen vuosi ilman minkäänlaista reissua on vähän sama, kun jalat amputoitais, että sillä tasolla mennään tän matkakuumeen kanssa.

No nyt kun kaikki mahdolliset lotot, eurojackpotit, kenot ja muut on pistetty vetämään, voikin alkaa haaveilla niistä reissuista, mitä niillä voitoilla sitten tehdään 😁. Ihan ekana mä haluaisin käydä Sri Lankassa. Se on ollu mulla tässä muutaman vuoden "listalla".

rautateitä Sri Lankassa
Rautateitä Sri Lankassa

Sri Lankaa
Sri Lankaa
Sri Lanka kiinnostaa ehkä eniten luonnon takia. Eikä ruokakaan varmaan huonoa ole. Lisäksi sieltä lentäisi aika näppärästi muutamaksi päiväksi Malediiveille! Ajatuksena aika kiva, vaikka pelkkä rantaelämä ei innostakaan. Silti, hei Malediivit....

No entäs sitten vaikka Ruanda? Jälleen yksi luontokohde. Toki gorilloja käy jo tiirailemassa varmaan ihan riittävästi ihmisiä ilman, että mäkin änkeän itseni sinne..  Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän näköjään haluaa kaikkea muuta kuin sitä rantaelämää. Toki tää kaikki tapahtuisi tropiikissa tai ainakin huomattavan lämpimissä maissa. Ei siinä, Islanti, Etelä-Manner ja esimerkiksi Tulimaa olisi varmaan ihan mahtavia paikkoja käydä, mutta niin kauan kun tosiaan en oo voittanut lotossa (mikä tarkoittaisi sitä, että voi mennä ihan minne vaan), niin suunta on AINA lämpimään.

vuorigorilla Ruandassa
Ruandan messuosastoa

Indonesian saaret ja Bali erityisesti on myös tässä viime vuosina kummitellut taustalla. Voisin helposti kuvitella itseni riisiviljelmien keskelle johonkin kivaan pikku bungalowiin. Tää reissu oliskin melkein pakko tehdä kaksin, koska jotenkin mulla on fiilis, että meidän perheen lapset ei ehkä osais arvostaa riisiviljelmiä niin paljon kuin mä 😏. Tässä kohtaa tuntuu, että on suorastaan aukko sivistyksessä, kun ei oo ikinä Indonesiassa käynyt! Tää asiahan pitäis korjata pikimmiten! Ja - jälleen luontoa 💚.

Riisi, Riisi Terassi, Terassit
Balin riisiviljelmiä
Indonesian messuosastoa

Mitenkäs sitten vaikka Angola?
Arabiemiraatit?
kämppä Thaimaasta....


Meillähän on tulevaisuuden haaveena asua talvet jossain lämpimässä. Saa nähdä, ollaanko siinä vaiheessa vielä hengissä tai edes suurinpiirtein terveenä. Toivottavasti. Jotenkin mä en osaa sellasta säästämistä mikä tähtää jonnekin todella kauas tulevaisuuteen. Enhän mä todella voi tietää, mikä on tilanne silloin! Jääkö tää elämä elämättä, jos nyt sitoo ittensä johonkin pidempiaikaiseen suunnitelmaan, mikä ei välttämättä ikinä ehdi edes toteutua...  Ja mukaanhan täältä ei mitään saa. Joka tapauksessa heti löydettiin kiva kämppä Hua Hinistä, eikä hintakaan ollut mikään ihan hirveä. Oltais varmaan jo ostettu, jos olis sen verran ylimäärästä 😀. No, mutta koska ei ole, niin mä taidan tästä vetäytyä
näkemään ruusunpunaisia unia seuraavista reissuista, joista toivottavasti edes osa toteutuu 💜.Kommentit

Suositut tekstit