REISSUKATEUSkuva täältä


En todellakaan myönnä olevani kateellinen ihminen. No okei, olen, todellakin, ainakin mitä matkailuun tulee. Näin joulun alla etenkin yks ja toinen on lähdössä jonnekin palmun alle ja postaa mitä ihanimpia kuvia sitten paikanpäältä.
Joo, justahan mäkin olin ja oon ihan kivasti päässyt reissuun tänäkin vuonna. Talvi vaan on niin kamalaa aikaa eikä toi joulukaan oo mulle ihan helpommasta päästä. Mun mielestä se, että meillä on neljä vuodenaikaa ei ole mikään upee juttu, vaan yksinkertaisesti paskamainen kirous 😡. Yksi riittäisi hyvin, Kesä! Lisäks mitä vanhemmaks tulen, sitä kamalammiks nää talvet ja syksyt käy... Onneks kohta ollaan jo kevään puolella 💛.

Aika monta joulua mäkin olen ollut jossain ihan muualla kuin Suomessa. Ja joka vuosi tähän aikaan mä päätän, että ens joulua en sitten ainakaan kärvistele täällä. No, sattuneista syistä nyt ollaan täällä, mutta ens vuonna EI TODELLAKAAN 😀!

Musta on ihanaa olla hengessä mukana, kun joku tuttu lähtee reissuun. Ja mä haluan aina nähdä paljon kuvia kohteesta, koska musta on niitä ihana katsella. Mies taas on toista maata. Hän ei halua katsella muiden reissukuvia, jos itse tietää, että ei olla nyt lähdössä mihinkään. Ehkä mussa on vähän masokistin vikaa... Samoin mä rakastan yli kaiken matkailuun liittyviä ohjelmia. Kuka muistaa vielä Lonely Planetin Matkapassin ja ihanan Ian Wrightin?? Ne oli ihan parhautta!

Koska meillä nyt on tilanne se, että seuraava reissu on tiedossa vasta ensi kesänä, fiilistelen niitä muiden reissuja. Ihan kohtahan pääsee jo taas itekkin suunnitteleen seuraavaa.  Toki tänään ottaa sen verta koville, että oli ihan pakko ostaa kärryllinen herkkuja. Poden sitten huomenna morkkikset ja vielä pahemmat kateudet 😂. Onneksi tässä kuussa on niin paljon hommaa, että ei tässä ihan hirveitä aikoja kerkiä surkutteleen..Kuva (ja alla olevakin) liittyy vahvasti reissukateuteen

Natsolautanen

Mä oon aiemminkin maininnut, että meidän neljän hengen perhe kun lähtee reissuun, niin se ei ole ihan halpaa lystiä. Siksipä me ei juurikaan esim. käydä ulkona syömässä eikä juhlimassa. Hyvin harvoin leffassakaan. Meillä ei  muutenkaan vietetä kulutusjuhlaa. Ei sisustella kotia uusiksi eikä todellakaan ostella kalliita merkkivaatteita. Harrastuksista meillä ei kuitenkaan tingitä. Mulla on omani ja tyttärella oma voimisteluharrastus. Jotain hauskaa pitää Suomessa ollessakin olla! Toki mitään ei jää säästöönkään, vaan kaikki liikenevä raha laitetaan reissuihin. Tää on meille ihan päivänselvä asia. Mihin sitä säästämään, huomenna voit olla vaikka kuollut...

Siispä. Kuukauden päästä fiilistellään jo kevättä ja suunnitellaan jo siipan kanssa ihan vaan meidän kahden omaa reissua 💜. Siihen asti koitetaan vaan sinnitellä!
Melkein tekis mieli jo toivotella ihanaa kevättä! 💛🌞

Kommentit

Suositut tekstit