Yksin reissussa osa 2Nyt ollaan siinä pisteessä reissua, että toivois, ettei tää loppuis, mutta sitten pitäisi saada kyllä loppuperhe mestoille 😁. Jollain sairaalla tavalla vähän ikävä sitä mukuloiden riitelyä ja kinastelua❤️.

Päivät on kulunu melkolailla samaa kaavaa. Eilen poikkeuspäivä, koska oli Loy Krathong . Se on eräänlainen valon juhla, missä ihmiset lähettävät kukka- ja kynttilälauttoja mereen, tai mihin tahansa veteen ja samalla päästävät irti huolista ja vihasta. Mä tein siis myös omani ja oonkin aika ylpeä tuotoksesta! Kauniimpiakin löytyy, mutta omin pikku kätösin askertelin banaanipuun rungosta ja banaaninlehdistä ton lautan. Ikävä kyllä tuolla kaduilla näki myös muovisia versioita lähinnä lapsia ajatellen ja kaikki voitte päätellä mitä hallaa muovi meressä tekee.. Krathong made by me
Me laskettiin omamme kylläkin läheiseen ns. paskajokeen, mihin siis menee kaikkien lähiraflojen yms  jätevedet. Tähän päädyttiin syystä, että laskuvesi olisi ollut vasta puolen yön aikaan - ei pysty valvoon - ja toinen syy oli se, että sieltä kakkajoesta ne kerättiin pois. Mikään ylimääräinen krääsä kun ei kuulu mereen... Mun hyvät aikomukset päästää irti kaikesta negatiivisesta ja pahasta elämässäni karisi siis siihen, että keskityin olemaan tippumatta lutakkoon 😇. Yritin kyllä jälkikäteen vähän ajatella pahoja pois, mutta en tiedä auttoiko enää..

Muuten tässä on sitten syöty hyvin esim. ystävien ravintolassa. Tää paikka on perustettu 2001 ja mä oon aikoinani kuulemma ollut ensimmäisiä asiakkaita.  Ikävä kyllä tsunami pyyhki koko paikan maan tasalle 2004.  Suomalais-thaimaalaisella sinnikkyydellä paikka rakennettiin raunioista uudelleen ❤. Ruoka ehdottomasti tän alueen parhaita eikä todellakaan hinnalla pilattu 👌.

Omistaja Phet pyörittää myös omaa sukellusfirmaa Local Diving, joten jos ikinä täällä päin olet ja tykkäät oleilla merellä, niin erittäin vahva suositus 👍. Mä en itse sukella - yritetty on, mutta 10 metrissä iski paniikki, enkä sen koommin ole kuin snorklaillut.  Siis snorklailijat ja muuten vaan meriretkeä kaipaavat ovat tervetulleita. Sunset retki ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Toinen mun ihan ehdoton päivittäinen juttu on hieronta. Suomessa se on niin kallista, että en raaski käydä ikinä, joten täällä makaan sitten joka päivä hierottavana. Ihan parasta. Mun on aina ollut tosi vaikea relata, joten siellä se onnistuu edes jotenkuten. Tänään juurikin makasin 1,5 tuntia kookosöljythaihieronnassa. Tiedättekö sen tunteen, kun on niin relaksoitunut, että kuola valuu suupielestä eikä pysty puhumaan, koska koko pää on kuin halvaantunut eikä suusta tule kuin epämääräisiä ynähdyksiä..😁. No tänään oli just sellanen fiilis. Suomessa samaa fiilistä on aika turha hakea. Huomenna uudestaan...
Hat Nopparat Thara rantaa
Ao Nangin rantaa
soi dogs eli katukoiria, kaverit ruokanokosilla selkeesti

Cashew pähkinän lehti

Yks ihan loistava puoli tässä yksin VANHANA ja naisena reissaamisessa tuli kans mieleeni.  Kukaan ei taatusti enää yritä iskee ja ihan rauhassa saat kuljeskella kaduilla. Kaikki on kuitenkin kovin kohteliaita. Ovia auotaan ja kysellään, onko kaikki varmasti hyvin 😁. Tähän vois siis vaikka tottua!


Ihan pari ruokakuvaa vielä tähän loppuun herättelemään teidän ruokahaluja ❤THE Khanom Jeen
Kommentit

Suositut tekstit